150 gæster320 kvmMadlavningskøkkenAldersgrænse ved booking: 18 år

1. salen rummer to store festlokaler samt cafeområde og køkken - Vesterbro, København

Idrætsfabrikken er en tidligere fabrik på Vesterbro, der nu er omdannet til idrætsfaciliteter og selskabslokaler. 

Idrætsfabrikken udlejer 1. salen til arrangementer på op til 150 personer. Salen består af 2 dejlige store lokaler, køkken samt caféområde. Perfekt til alle former for fester. 

Ungdomsfester* (18-25 år) kræver at der er mindst 1 voksen myndighedsperson pr. 25 personer - dvs. er der 150 gæster, skal der være mindst 6 forældre/voksne (+25 år) tilstede til arrangementet. Forældre deltager også i formødet. 

Vi stiller JBL Bluetooth højtaler til rådighed. Det står lejeren frit for at medbringe fadøls- og musikanlæg, dog skal der gives besked herom ved formødet.

I tilfælde af 1. salen er optaget, udlejes også Værkstedet. OBS! Begrænset til +30 år, konfirmationer, barnedåb, workshops, receptioner og lignende arrangementer.

Idrætsfabrikken udlejes i hverdage som skoleovernatning og kan bookes her.

Tilvalg

Disse tilkøb kan vælges under bookingen
Produkter
Selskabspakken (Obligatorisk)

Inkluderet:

  • Fest op til 50 personer
  • Selskabslokale, faciliteter og forbrug

Ved ekstra rengøring opkræves 1.100 kr. pr. påbegyndt time.

Vælg antal deltagere
Op til 50 deltagere
Op til 75 deltagere
750,00 kr.
Op til 100 deltagere
1.500,00 kr.
Op til 125 deltagere
2.250,00 kr.
Op til 150 deltagere
3.000,00 kr.
Arrangementstype
Ungdomsfest* (Læs husregler)

Skal tilvælges ved ungdomsfester (18-25 år)

OBS! Kræver særaftale (læs husregler)

  • Depositum på 6.000 kr. tilrettes efter endt booking fra 3.000 kr. til 6.000 kr.

Depositum returneres efter endt leje, hvis alt er OK.

Services
Tilkøb ekstra tid (lørdag el. søndag)
2.000,00 kr.

Tilvælges hvis du ønsker at tilkøbe 3 timer ekstra, så du i stedet for at check ud kl. 06.00, kan check ud kl. 09.00.

Faciliteter

Praktisk information

Check ind
12:00
Check ud
06:00

Husregler

Ungdomsfester* (18-25 år) kræver at der er mindst 1 voksen myndighedsperson pr. 25 personer - dvs. er der 150 gæster, skal der være mindst 6 forældre/voksne (+25 år) tilstede til arrangementet. Forældre deltager også i formødet. 

Medbring selv gryder, pander samt grej i tilfælde af, at I selv ønsker at tilberede maden.

--

Ved ankomst til Idrætsfabrikken er det lejerens ansvar at meddele udlejer, hvis der er fejl eller mangler inden ibrugtagning. Idrætsfabrikken skal efter endt leje rengøres jævnfør husets rengøringsinstruks, som kan findes her. Ekstra oprydning vil blive for lejers regning og modregnes depositum efter endt arrangement.

--

Lejer er økonomisk ansvarlig for eventuelle skader på de lejede faciliteter og inventar, forvoldt ved lejers brug eller af dennes gæster. Udbedring af eventuelle skader må kun foretages på foranledning af udlejer og efter aftale. Udlejer forbeholder sig uden skyld ved gener forårsaget af udefra kommende årsager (force majure), såsom lynnedslag, eller lignende, som forårsager ødelæggelser såsom strømsvigt, svigtende vandforsyning eller lign.

Lejer har forpligtigelse til at orientere sig om hvem der ellers er på anlægget og lave de nødvendige aftaler med disse omkring lukke- og alarmprocedurer.

Lejer har ansvar for arrangementets afholdelse, herunder at vinduer og døre er lukkede hvis der spilles højt musik samt at der ikke kommer uindbudte gæster ind på anlægget og at der ikke henkastes flasker eller andet udenfor og omkring Idrætsfabrikken.

Afregningen for eventuelle skader vil ske via depositum, og dækker dette ikke, vil der blive opkrævet yderligt. Lejer er ansvarlig for eventuelle myndighedstilladelser, der knytter sig til lejers arrangement.

--

Adgang til udendørs altan er ikke muligt. Alle vinduer og døre ud til denne er låste. Brydes låse til terrassen i forbindelse med arrangementet, tilbageholdes hele depositummet. 

Vi stiller JBL Bluetooth højtaler til rådighed. Det står lejeren frit for at medbringe fadøls- og musikanlæg, dog skal der gives besked herom ved formødet.

Fadølsanlæg skal placeres som aftalt med Idrætsfabrikkens personale.

Elevatoren er ikke en del af lejemålet og kan derfor ikke benyttes.

Lejer har ansvar for at der ikke sker skader på lokalerne, herunder at der ikke i længere tidsrum ligger store mængder af væske på gulvene under arrangementets afholdelse. 

Rygning er ikke tilladt.

--

Følgende vil betyde fratræk i depositummet: Beskadiget inventar/ting eller skader på anlægget, mangelfuld oprydning, rengøring eller opvask i forhold til betingelserne ”Rengøringsinstruks”, overskridelse af sluttidspunkt, tiltvunget afgang til terrasse, placering af musikanlæg andre steder end som anvist samt manglende tilbagemelding til Dansikring i tilfælde af fejlalarm (lejer skal i denne forbindelse selv betale for at Dansikring sender en vægter ud til Idrætsfabrikken).

Lokalerne skal forlades og alarmen sættes til senest kl. 06.00. Overskrides tidsfristen fratrækkes i depositum 1.000 kr. pr. påbegyndt time

Afbestilling

Gratis afbestilling inden for 48 timer
Forudbetalings- og afbestillingsregler: Moderat

Har du spørgsmål til Idrætsfabrikken, 1. Salen?


Se forskellige kategorier af street food til dit event