Idrætsfabrikken, Skoleovernatning

60 gæsterAldersgrænse ved booking: 18 år

Lejrskole i København – billig overnatning centralt beliggende

Hverdage kan grupper og skoler overnatte i vores idrætslokaler med adgang til køkkenfaciliteter. Bliver vores idrætslokaler ikke anvendt, kan man som gæst på Idrætsfabrikken spille fodbold eller træne i fitnesslokalet (medbring indesko). Mange skoler benytter sig af Idrætsfabrikkens centrale placering til heldags gåture i storbyen. Vi modtager grupper op til max 60 – og minimum 10 personer. Kontakt Bjarke, hvis I er flere end 60 pers. bjarke@idraetsfabrikken.dk 

  • Medbring underlag og sovepose.
  • Lokalerne er klar senest kl. 22.00 og skal forlades kl. 8.00. Mulighed for opbevaring af bagage. Særlige tidspunkter kan arrangeres.
  • Såfremt du ønsker at booke lokalerne i flere dage, skal du lave flere separate bookinger her på siden.
  • Godt køkken med stort køleskab og skabsfryser til rådighed. 
  • Adgang til bad fra kl. 6.00-24.00.
  • Der er mulighed for at bruge Idrætsfabrikkens faciliteter (hal & fitnesslokale) i det omfang de ikke er lejet ud.
  • Ønsker I at sove på madrasser koster det 25 kr. pr. madras pr. ophold.

Idrætsfabrikken er en tidligere fabrik på Vesterbro, der nu er omdannet til idrætsfaciliteter og selskabslokaler. 

Idrætsfabrikken udlejes i hverdage som lejrskole og er et godt og billigt alternativ til hoteller, hostels/vandrehjem og lignende billige overnatninger. Idrætsfabrikken ligger kun 1.300 meter fra Hovedbanegården.

Tilvalg

Disse tilkøb kan vælges under bookingen
Produkter
Vælg antal personer
à 65,00 kr.

Overnatning i tomme lokaler. Medbring underlag og sovepose.

Vælg antal madrasser
à 25,00 kr.

Tilkøbes hvis man ønsker en madras

Faciliteter

Praktisk information

Check ind
22:00
Check ud
08:00

Husregler

Medbring selv gryder, pander, samt grej i tilfælde af I selv ønsker at lave mad.

--

Ved ankomst til Idrætsfabrikken er det lejerens ansvar at meddele udlejer, hvis der er fejl eller mangler inden ibrugtagning. Idrætsfabrikken skal efter endt leje rengøres jævnfør husets rengøringsinstruks, som kan findes her. Ekstra oprydning vil blive for lejers regning og modregnes depositum efter endt arrangement.

--

Lejer er økonomisk ansvarlig for eventuelle skader på de lejede faciliteter og inventar, forvoldt ved lejers brug eller af dennes gæster. Udbedring af eventuelle skader må kun foretages på foranledning af udlejer og efter aftale. Udlejer forbeholder sig uden skyld ved gener forårsaget af udefra kommende årsager (force majure), såsom lynnedslag, eller lignende, som forårsager ødelæggelser såsom strømsvigt, svigtende vandforsyning eller lign.

Lejer har forpligtigelse til at orientere sig om hvem der ellers er på anlægget og lave de nødvendige aftaler med disse omkring lukke- og alarmprocedurer.

Lejer har ansvar for arrangementets afholdelse, herunder at vinduer og døre er lukkede hvis der spilles højt musik samt at der ikke kommer uindbudte gæster ind på anlægget og at der ikke henkastes flasker eller andet udenfor og omkring Idrætsfabrikken.

Afregningen for eventuelle skader vil ske via depositum, og dækker dette ikke, vil der blive opkrævet yderligt. Lejer er ansvarlig for eventuelle myndighedstilladelser, der knytter sig til lejers arrangement.

--

Adgang til udendørs altan er ikke muligt. Alle vinduer og døre ud til denne er låste. Brydes låse til terrassen i forbindelse med arrangementet, tilbageholdes hele depositummet. 

Vi stiller JBL Bluetooth højtaler til rådighed. Det står lejeren frit for at medbringe fadøls- og musikanlæg, dog skal der gives besked herom ved formødet. Musikanlæg skal placeres i lokalet Produktion 2, andre placeringer vil betyde tilbageholdelse af hele depositummet.

Fadølsanlæg skal placeres som aftalt med Idrætsfabrikkens personale.

Elevatoren er ikke en del af lejemålet og kan derfor ikke benyttes.

Lejer har ansvar for at der ikke sker skader på lokalerne, herunder at der ikke i længere tidsrum ligger store mængder af væske på gulvene under arrangementets afholdelse. 

Rygning er ikke tilladt.

--

Følgende vil betyde fratræk i depositummet: ødelagte ting eller skader på anlægget, mangelfuld oprydning, rengøring eller opvask i forhold til betingelserne i linket ”rengøringsinstruks”, overskridelse af sluttidspunkt, tiltvunget afgang til terrasse, placering af musikanlæg andre steder end som anvist samt manglende tilbagemelding til Dansikring i tilfælde af fejlalarm (lejer skal i denne forbindelse selv betale for at Dansikring sender en vægter ud til Idrætsfabrikken).

Afbestilling

Gratis afbestilling inden for 48 timer
Forudbetalings- og afbestillingsregler: Moderat

Har du spørgsmål til Idrætsfabrikken, Skoleovernatning?


Se forskellige kategorier af street food til dit event