Tarpgaard Selskabslokale, Laden

Tarpvej 13, 6990 UlfborgKontakt stedet
Billede af Tarpgaard Selskabslokale, Laden 1
Billede af Tarpgaard Selskabslokale, Laden 2
Billede af Tarpgaard Selskabslokale, Laden 3

Tarpgaard Selskabslokale, Laden

100 gæster200 kvmAnretterkøkkenAldersgrænse ved booking: 24 år

Skal festen være noget helt særligt, skal den holdes på Tarpgaard.

Vores selskabslokale, Laden, er 200 kvadratmeter stor med plads til 100 gæster.

Laden er indrettet i en charmerende bygning, som blev opført helt tilbage i 1907. Bygningen blev tidligere brugt som lade og hestestald. I 2010 gennemgik den gamle lade en større renovering, og den fremstår nu moderne med alle de faciliteter, man skal bruge, når man holder fest.

De fritlagte bjælker i salen og belysningen, der kommer fra lamper lavet af gamle vognhjul, som tidligere har kørt for ejendommen, giver en helt særlig stemning i salen.

Idyllisk Bondegådrsbryllup i Uforstyrrede Omgivelser

Vil du holde bryllup i naturskønne og uforstyrrede omgivelser i Vestjylland, så er Tarpgaard det helt rigtige sted! Her er det særligt populært, at blive viet i vores smukke udendørs område, hvor I bliver fortryllet af det autentiske udtryk med kreaturer og udsigt til klitter i det fjerne.

Tarpgaard ligger samtidig via privat vej i gåafstand til Vedersø Kirke, som er en af de mest charmerende kirker i landet. Kirken er især kendt for, at det var her, digterpræsten Kaj Munk havde sit virke.

Store Udendørsarealer

På Tarpgaard har I rig mulighed for at nyde de store udendørs områder - fri for støj fra biler og fuldstændig ugeneret af naboer. Det betyder også, at I kan spille musik og holde fest på lige præcis jeres præmisser. Helt til den lyse morgen. Og så har vi selvfølgelig et stort parkeringsområde, hvor der er rigeligt med plads til alle jeres gæster.

Overnatning

Når du holder fest eller konference på Tarpgaard har du mulighed for at leje de fire ferielejligheder plus en sovesal på 40 kvadratmeter, som ligger i forbindelse med Laden.

Ferielejlighederne er indrettet med møbler, der minder om tiden, da bedstemor var barn, og vi mener i al beskedenhed, er må være blandt de hyggeligste i landet.

Der er plads til ca. 40 overnattende gæster i lejlighederne. Har I behov for flere sovepladser end dette, kan vi blandt andet henvise til overnatninger i lokalområdet.​

Aftale vedr. overnatning laves efter booking af Tarpgaard.

Tilvalg

Disse tilkøb kan vælges under bookingen
Services
Slutrengøring (Obligatorisk)
1.980,00 kr.

Inkluderer rengøring af:

  • Toiletter, håndvaske og spejle.
  • Anretterkøkken
  • Gulve, borde og stole
  • Oprydning udenomsarealerne

Ved ekstra rengøring opkræves 300 kr. pr. påbegyndt time.

Faciliteter

Praktisk information

Check ind
12:00
Check ud
08:00

Husregler

OBS: Ved Bryllupper hos Tarpgaard, skal der minimum bookes 3 dage. Det er vigtigt for Tarpgaard, at et bryllup har tid både før og efter den store dag.

Ved ankomst til huset er det lejerens ansvar at meddele udlejer, hvis der er fejl eller mangler inden ibrugtagning. 

Tarpgaard Selskabslokale, Laden skal efter endt leje opryddes jævnfør husets oprydningsinstruks, som kan findes her. Ekstra oprydning vil blive for lejers regning og modregnes depositum efter endt arrangement.

Der må spilles musik til den lyse morgen!

--

Lejer er økonomisk ansvarlig for eventuelle skader på de lejede faciliteter og inventar, forvoldt ved lejers brug eller af dennes gæster. Udbedring af eventuelle skader må kun foretages på foranledning af udlejer og efter aftale. Udlejer forbeholder sig uden skyld ved gener forårsaget af udefra kommende årsager (force majure), såsom lynnedslag, eller lignende, som forårsager ødelæggelser såsom strømsvigt, svigtende vandforsyning eller lign.

Afregningen for eventuelle skader vil ske via depositum, og dækker dette ikke, vil der blive opkrævet yderligt. Lejer er ansvarlig for eventuelle myndighedstilladelser, der knytter sig til lejers arrangement.

--

Ris, kanel, peber, glimmer og andet "nips" må ikke kastes indendørs.

Rygning er ikke tilladt indendørs.

Brandmyndighedernes regler overholdes.

Lejetager er brandansvarlig under hele arrangementet.

Afbestilling

Gratis afbestilling inden for 48 timer
Forudbetalings- og afbestillingsregler: Moderat

Har du spørgsmål til Tarpgaard Selskabslokale, Laden?

Jens Ulrik Tarpgaard
· ·

Se forskellige kategorier af street food til dit event