Voldby Friluftsbad, Formiddag

Aldersgrænse ved booking: 25 år

Voldby Friluftbad - Midt i en dejlig landsby

Ønsker du at leje Friluftsbadet, Aften? Book ved at trykke her

Friluftsbadet har et stort bassin som er opdelt med et gitter, i den ene ende er der god plads til de mindre børns leg, samt en lille rutchebane. I den anden del er der for de ældre børn og voksne, god mulighed for en svømmetur eller leg med hinanden, her er vores store vandrutchebane.

Der kan ved mørkets frembrud tændes for lyset nede i poolen, som giver et fantastisk hyggeligt lys.

Vandet i bassinet er altid over 26 Grader.

Når du lejer Voldby badet har du badevinger og badebælter til rådighed.

Der er fliser rundt om hele bassinet, og hyggelige områder med græsplæne, hvor der er mulighed for at lege, spille bold, lege på vores legeplads eller spise mad ved de opstillede borde, eller ligge og læse under parasollerne.

Der kan købes mad ved Voldby Grillen som ligger 100 meter fra badet.

Voldby badet har en stor Pavillion lavet af træ, her er der mulighed for at dække op til fest, eller nyde den medbragte madpakke, der er flere store grill til rådighed husk selv grillkul.

I Voldby badet er der 2 omklædningsrum, 1 til damer og 1 til herre, begge omklædnings/toilet rum er med varmt vand i bruserne.

Når du forlader Voldby badet skal du huske at efterlade det som du modtog det, der vil stå rengøringsartikler til rengøring, husk også at flytte tingene tilbage til de rigtige pladser samt at rydde efterladt affald op. Friluftsbadet drives af frivillige kræfter, så vi sætter stor pris på at vi hjælper hinanden.

Lige uden for Voldby badet er der opsat en hjertestarter.

Tilvalg

Disse tilkøb kan vælges under bookingen
Arrangement - Vælg 1
Man-Tors (08.00 - 15.00)

Tilvælges hvis man ønsker at afholde et arrangement mandag - torsdag i tidsrummet (08.00 - 15.00)

Fredag (08.00 - 14.00)

Tilvælges hvis man ønsker at afholde et arrangement fredag i tidsrummet (08.00 - 14.00)

Bemærk at dette påvirker dit check ind og check ud tidspunkt.

Faciliteter

Praktisk information

Check ind
08:00
Check ud
15:00

Husregler

Voldby Friluftsbad bestræber sig på at opretholde den bedst mulige standard og hygiejne, hvilket gør at bestyrelsen kræver, at alle badegæster afvasker sig grundigt UDEN badetøj forud for adgang til bassinerne – i øvrigt i lighed med stort set alle andre svømmebassiner. 

Babyer skal have badeble på, så der ikke kommer afføring i vandet. Dette kræver nemlig lukning af bassinerne indtil vandet atter er renset. Vi vil gerne holde klorindholdet i bassinvandet så lavt som muligt og alle former for bakterier m.v. øger automatisk klortilsætning og derfor kræves også hårvask, idet hårlak, -gele og –voks er ”gift” for vandet ligesom vi helst ser, at badegæsterne tager deres smykker af, inden de går i vandet.

Afbestilling

Gratis afbestilling inden for 48 timer
Forudbetalings- og afbestillingsregler: Moderat

Har du spørgsmål til Voldby Friluftsbad, Formiddag?

Kevin Hairing Dahl
· ·

Se forskellige kategorier af street food til dit event