Bestil helstegt pattegris i hele Danmark

Søg på helstegt pattegris med eller uden kok og tilbehør. Se priser med det samme.

Dato
Dato

Helstegt pattegris: Populære lige nu

Bestil helstegt pattegris til fest, events, firmaer, eller noget helt andet.

Fremragende · 4.5

Nye anmeldelser

Helstegt pattegris til fest, events, firmaer, m.m.

Kokkefrøen

Buffet · Helstegt pattegris
4.7

Kysterʼs Helstegt Pattegris

Buffet · Helstegt pattegris · Dansk
4.8

Slagter Carlsen

Buffet · Helstegt pattegris · Julefrokost
4.9

Gourmand Pattegris og Catering

Helstegt pattegris · Dansk
5

Byens Pattegris

Helstegt pattegris
4

Grill-Bassen

Buffet · Helstegt pattegris
4.8

Egå Slagteren

Tapas · Helstegt pattegris · Julefrokost
5

Slagter Hald's Diner Transportable

Buffet · Helstegt pattegris · Dansk
4.8

Grill-Festen

Buffet · Helstegt pattegris · Dansk
4

Mariager Slagterforretning

Buffet · Helstegt pattegris
4.8

Gladgris

Tapas · Helstegt pattegris · Dansk
5

Den Lille Kok

Helstegt pattegris · Dansk
4.8

Vemb Slagterforretning

Buffet · Helstegt pattegris · Dansk
4.5
Andreas Egmose fra Nuento

Få hjælp til din bestilling eller modtag et skræddersyet tilbud

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 08:00-16:00 og 19:00-22:00 · Weekend: 08:00-22:00

Fleksibelt

Afbestil gratis frem til 7 dage inden dit arrangement.

Tryg bestilling

Godkendes ordren mod forventning ikke, koster det selvfølgelig ikke noget.

Vi hjælper dig

Kan der ikke leveres på din dato, hjælper vi lynhurtigt med at finde et alternativ.

Bestil helstegt pattegris til fest - En saftig menu til de sultne gæster

Helstegt pattegris er en af de mest populære valg, når det kommer til festmad. Det saftige kød og sprøde skind gør helstegt pattegris til en favorit til danske fester. Helstegt pattegris til fest er ikke bare lækkert - det er også en nem løsning for dig, der står og planlægger festen!

Fordele ved at vælge helstegt pattegris til festen?

Helstegt pattegris er en klassisk festret, der bringer folk sammen og skaber en hyggelig atmosfære. Det saftige, velsmagende kød og det sprøde skind er en sikker vinder til enhver fest!

Masser af kød til alle

Helstegt pattegris er kendt for at være en stor ret, hvor der altid er mere end rigelig med mad til gæsterne! Med en helstegt pattegris til din fest skal du ikke bekymre dig om, om der er nok mad til gæsterne. I stedet skal du fokusere på at nyde festen, selskabet og maden.

En smagfuld oplevelse

Skal du bruge en lækker ret, der kan tilberedes på mange forskellige måder, så er helstegt pattegris også det helt rigtige valg. Du kan vælge mellem mange forskellige marinader og krydderier, så pattegrisen passer perfekt til dine smagspræferencer.

En fest i sig selv

Vælger du at få pattegrisen tilberedt eller udskåret til selve festen, vil det med sikkerhed tiltrække meget opmærksomhed fra dine gæster. Det er en unik og anderledes måde at servere festmaden, der er med til at give dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

Fordele ved at vælge helstegt pattegris til festen?

Vi anbefaler altid, at du som minimum serverer kartofler og salater, når der er helstegt pattegris på menuen. Her kan du vælge mellem forskellige typer kartofler, f.eks. flødekartofler, små stegte kartofler eller kartoffelsalat. Salaterne kan passende afhænge af årstiden, men de mest populære valg er broccolisalat og pastasalat. Ud over kartofler og salater kan det også være ekstra lækkert at tilbyde gæsterne sovs og brød til helstegt pattegris.

Hvor skal grillen til pattegrisen stå?

Har du valgt at få pattegrisen grillet på stedet, skal du sørge for, at der er et udendørs sted, hvor grillen kan stå. Grillen skal også som udgangspunkt være beskyttet mod regn. Nogle leverandører sørger selv for at tage en lille grill-pavillon med, mens du hos andre selv skal sørge for det. Det kan du læse mere om under de enkelte leverandører.

Skal grisen serveres ved grillen, skal du sørge for, at grillen ikke står for langt væk fra resten af festen, så gæsterne ikke skal gå for langt.

Slagter Carlsen · Leverer helstegt pattegris i Jylland

Slagter Carlsen · Leverer helstegt pattegris i Jylland

·
Se menukort

FAQ: Helstegt pattegris til fest

Hvad koster en helstegt pattegris?

Hvis du vil have helstegt pattegris med tilbehør, skal du forvente priser på cirka 150,00 kr. pr. kuvert. Ønsker du uden tilbehør, bliver prisen selvfølgelig billigere.

Hvilken størrelse gris skal jeg bestille?

Når du bestiller helstegt pattegris gennem os, skal du ikke selv tage stilling til størrelsen på grisen. Du angiver blot hvor mange kuverter, du skal bruge, og så sørger vores leverandør for, at I får en pattegris, der passer til antallet. Og bare rolig - der er altid rigelig med kød!

Hvilke typer arrangementer kan jeg bestille helstegt pattegris til?

Du kan bestille helstegt pattegris til ethvert arrangement! Der laves helstegt pattegris året rundt. Retten er særligt populær til konfirmationer, studenter- og svendegilde, sommerfester, byfester og firmafester. Men du kan selvfølgelig også bestille helstegt pattegris til bryllupper, barnedåb, fødselsdage eller noget helt andet.

Hvordan bestiller jeg helstegt pattegris til mit arrangement?

Du kan bestille helstegt pattegris her på Nuento - vi har leverandører i hele landet. Søg blot på den dag du skal holde dit arrangement og find den leverandør, du ønsker helstegt pattegris fra. Du angiver antal kuverter og tilpasser menuen, så det passer med lige det, du ønsker til dit arrangement.

Hvad gør jeg med allergener og kostrestriktioner?

Når du bestiller helstegt pattegris, skriver du bare i kommentarfeltet, hvis der er noget, som leverandøren skal tage hensyn til.

Har du andre spørgsmål til helstegt pattegris til fest?

Har du ikke fået svar på dine spørgsmål, så skriv endelig til os i vores chat eller ring til os på 93 40 60 40. Vi hjælper gerne med både de praktiske spørgsmål samt rådgivning.