Lej pølsevogne til fest i hele Danmark

Søg blandt landets bedste leverandører.

Hvornår?
Hvornår?

Pølsevogn: Populære lige nu

Bestil pølsevogn til fest, events, firmaer, eller noget helt andet.

Fremragende · 4.8

Nye anmeldelser

Pølsevogn til fest, events, firmaer, m.m.

Retro Pølsevogn

Pølsevogn · Dansk
4.6

HyggeLee

Pølsevogn · Dansk
5

Grill-Bassen Pølsevogn

Pølsevogn · Dansk
5

Letlej Foodtrucks

Pølsevogn · Indisk · Asiatisk
4.8

Byens Pølsevogn

Pølsevogn · Dansk
5

Street Meals Gourmet Hotdogs

Pølsevogn · Dansk
5

Gæstgivergrillen

Pølsevogn · Dansk
4.6
Andreas Egmose fra Nuento

Få hjælp til din bestilling eller modtag et skræddersyet tilbud

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00

Fleksibelt

Afbestil gratis frem til 7 dage inden dit arrangement.

Tryg bestilling

Godkendes ordren mod forventning ikke, koster det selvfølgelig ikke noget.

Vi hjælper dig

Kan der ikke leveres på din dato, hjælper vi lynhurtigt med at finde et alternativ.

Bestil en pølsevogn til fest - En lækker og praktisk løsning til enhver fest

At bestille en pølsevogn til din fest kan være en fantastisk måde at give dine gæster en lækker, hyggelig og nem madoplevelse. En pølsevogn kan være en alsidig mulighed, da den kan servere alt fra klassiske hotdogs til specialvarianter og veganske muligheder, alt efter dine gæsters præferencer.

Hvorfor vælge en pølsevogn?

En pølsevogn er en mobil madvogn, der typisk sælger hotdogs, pølser og andre grill-retter. Pølsevogne har længe været populære i Danmark, og de er ofte set ved receptioner, markeder og åbent hus. Flere og flere begynder også at bruge pølsevogne til private arrangementer - ofte til frokoster eller natmad.

Nem og praktisk

At bestille en pølsevogn til din næste fest er utrolig nemt og praktisk. Du behøver ikke at bekymre dig om at tilberede mad eller finde nogen til at tage sig af madlavningen. Pølsevognen tager sig af alt, og du kan slappe af og nyde din fest med dine gæster.

Godt for både større og mindre events

En pølsevogn er en fantastisk løsning til både store og små fester. Er I mange gæster, der skal spise over en kort tidsperiode, er det nemt for pølsevognen at have mange pølser på stegepladen, så dine gæster hurtigt kan få serveret maden.

Overkommelige priser

At leje en pølsevogn er også en overkommelig løsning, når du kigger på budgettet. Priserne varierer selvfølgelig afhængigt af størrelsen på din fest og den menu, du vælger, men sammenligner du det med at hyre en professionel kok eller cateringfirma, række pengene meget længere med en pølsevogn. Få f.eks. all you can eat for 80 kr./kuvert.

FAQ: Pølsevogn til fest

Hvad slags pølser kan man få fra en pølsevogn?

Det afhænger meget af den enkelte vogn, du bestiller. Det er dog meget almindeligt, at pølsevogne har frankfurtere og ristede pølser. Du kan læse mere om varianterne, når du klikker dig ind på de forskellige pølsevogne.

Kan jeg få andet end pølser i en pølsevogn?

Ja, mange pølsevogne tilbyder andre typer mad til at supplere med. Det kan være flæskestegssandwich, bøfsandwich eller burgere.

Kan man leje en pølsevogn til fest?

Ja, du kan sagtens leje en pølsevogn til din næste fest. Hvad end det er et stort eller lille arrangement, kan du få en pølsevogn ud til din fest. Vær dog opmærksom på at de fleste pølsevogne skal have adgang til strøm.

Hvad koster det at leje en pølsevogn til fest?

De fleste pølsevogne koster fra 80 kr./kuvert. Dog afhænger priserne af den enkelte pølsevogn, menuen, antallet af gæster og transportomkostningerne. Se den nøjagtige pris inde på de enkelte pølsevogne.

Hvor skal pølsevognen stå?

En pølsevogn er mobil og kan holde mange steder. Det vigtigste er som udgangspunkt, at pølsevognen kan få adgang til et strømstik, og at du sørger for, at pølsevognen kan komme ind til det område, du ønsker vognen skal stå. Det kan f.eks. være problematisk at få pølsevognen ind i haven, hvis du har en smal havelåge.

Hvad gør jeg med allergener og kostrestriktioner?

Når du bestiller en pølsevogn, skriver du bare i kommentarfeltet, hvis der er noget, som leverandøren skal tage hensyn til.

Har du andre spørgsmål til pølsevogn til fest?

Har du ikke fået svar på dine spørgsmål, så skriv til os i vores chat eller ring til os på 93 40 60 40.