Ny

Carlsen's Pølsevogn med Hjemmelavede Lækkerier

Oplev ægte dansk hygge med vores 'All You Can Eat' pølsevognskoncept!

Vi serverer ristede pølser på flere måder: som hotdog, fransk hotdog eller på bakke. Smag vores friskbagte brød, hjemmesyltede agurkesalat, rå løg, ristede løg og et stort udvalg af lækre dressinger.

Vores top professionelle personale vil sørge for, at dine gæster får en fantastisk oplevelse i 2 timer. Eller tilkøb ekstra tid nedenfor!

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Carlsenʼs Food Bar

Verificeret

Ny
Carlsenʼs Food Bar
9530 Støvring

Slagter Carlsen stammer fra Danmarks ældste slagterslægt, som startede den første butik i Nibe 2. april 1867 af Jens Carlsen som var min forgængers tip tip oldefar og som han også var opkaldt efter men samme gode navn nemlig Jens Carlsen. Butikken i Nibe opnåede at fejre 100 års jubilærum men blevet flyttet til Hjortdalsvej i Støvring og efterfølgende til det nye butikscenter i Grangårdcenteret hvor den har haft til huse de sidste 39 år. Der produceres i dag efter samme historiske traditioner som altid med meget få tilsætningsstoffer - og der lægges derfor stor vægt på friske, lokale varer af bedste kvalitet. Slagter Carlsen har butik i både Støvring og Nørresundby.

Billede af Carlsenʼs Food Bar

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Ændringer og afbestilling