Om Grill-Bassen
Hos Grill-Bassen catering og udlejning er kunden i fokus. Vores mission er at hjælpe jer med at skabe gode minder med vores lækre mad og jeres skønne omgivelser.
Vi ankommer ca. 4-5 timer før spisetid. Det kommer an på antal personer og grisens størrelse deraf.
Alt mad leveres og anrettes i engangsemballage. Hvis I ønsker at anrette i andet service sørger i selv for det. Ved saucer skal I selv sørge for sauceskåle og gryde til opvarmning. Alle rester af kød, kartofler, salater, saucer m.m., er selvfølgelig jeres og vil blive samlet og sat hvor I ønsker inden grillmester forlader jer.
Grill samt eventuelt service tages med retur samme dag, eller afhentes efter aftale.
Grillmesteren står som udgangspunkt kun for levering af maden, samt udskæring og anretning af kødet. I står selv for evt. opvarmning og anretning af kartofler, salat, sauce m.m. Grillmester vejleder naturligvis om opvarmningstid og temperatur. Derudover er I selv ansvarlige for:
- Pavillon til overdækning af grill ved regnvejr.
- Sauceskåle og gryde til opvarmning
- Bestik til salater og kartofler m.m.
- Buffetbord
- Ovn/komfur, hvis noget skal varmes
Grillmesteren medbringer grill, grillbriketter, bord til udskæring, samt skærebræt og knive. Derudover har vores grillmester altid godt humør og smil med.