Foodtruck·Burger

Autentiske Amerikanske Streetfood Burgers

Autentisk amerikansk streetfood, hvor vi kombinerer det bedste fra staterne med danske, friske og økologiske råvarer af allerhøjeste kvalitet og pifter det hele op med vores eget twist. Nyd vores ikoniske saftige burgere, sprøde fritter Alt sammen lavet med kærlighed til smagen og respekt for miljøet. Smag forskellen i hver bid!

Vi hjemmesylter vores økologiske drue agurker, økologiske syltede rødløg og naturligvis også økologiske karamelliserede løg selv. Vi benytter kun 100% friskhakket Sashi oksekød, leveret på dagen af vores samarbejdspartner Meny Hjerting i Esbjerg. En lækker økologisk kærnemælks bolle, som er special lavet til os. Den lette chilimayo tilføjer et lille spark af varme til burgeren. 

Alle kalorierne værd!

Praktisk

  • Prisen dækker pr. kuvert én Burger, Pommes Frites og Dip. Du kan opgradere til "All You Can Eat".
  • Serveringsvinduet er på 2 timer.
Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Gadens Gastronomer

Verificeret

Gadens Gastronomer
6700 Esbjerg

Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder det bedste tilgængelige udvalg, den største bekvemmelighed og favorable priser.

Vi tager hjertet med på job, vi brænder for økologi og mad. For at skabe og servere de bedste økologiske produkter til flest mulige mennesker. Denne passion er omdrejnings punktet for alt hvad vi gør.

Billede af Gadens Gastronomer

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Mad og Servering

Ændringer og afbestilling