Foodtruck·Bowls

Autentiske Poke Bowls; Laks, Kylling og Veggie

Vores poké bowls byder på en autentisk, lækker og farverig oplevelse med rødder i den hawaiianske kulinariske tradition. Du har valget mellem rå sushi laks, paneret kylling eller en vegetarisk paneret patty, alle serveret over en base af enten ris eller quinoa.

Hver enkelt poké bowl sammensættes med omhu og inkluderer friske ingredienser; skåret laks, lækker paneret kylling eller vegetarisk paneret paddy. Vi tilføjer en blanding af agurker i skiver, avokado i terninger, rødløg i tynde strimler, hjemmesyltede kinaradiser i tern, hjemmesyltede økologiske rødløg, edamamebønner, og ristede sesamfrø. Friskheden fortsætter med hakket forårsløg og cashewnødder. Alt dette badet i en lækker hemmelig sojasaucebaseret marinade til bunden, toppet med en smagfuld finish af chillimayo eller hvidløgsmayo efter eget valg.

Praktisk

  • Serveringsvinduet er på 2 timer.
  • Foodtrucken skal blot forbindes til alm. strøm
Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Gadens Gastronomer

Verificeret

Gadens Gastronomer
6700 Esbjerg

Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder det bedste tilgængelige udvalg, den største bekvemmelighed og favorable priser.

Vi tager hjertet med på job, vi brænder for økologi og mad. For at skabe og servere de bedste økologiske produkter til flest mulige mennesker. Denne passion er omdrejnings punktet for alt hvad vi gør.

Billede af Gadens Gastronomer

Ofte stillede spørgsmål

Mad og Servering

Praktisk

Ændringer og afbestilling