SøgFind mad og lokaler til fest
Ny
Pavillon·Asiatisk

Indiske Retter fra Mamas Daal

Mamas Daal & Delikatesser Direkte fra Punjab

Bestil en autentisk oplevelse med Daal. Vi sætter Pavillon op på lige den lokation du ønsker. Du og dine gæster får følelsen af at spise i Punjab og Mama lover dig, at du ikke finder mere velsmagende punjabi mad i hele Danmark.

Mors mad lavet med masser af kærlighed, omhu og krydderier.

Praktisk

  • Vi ankommer ca. 2 timer før servering.
  • Serveringsvinduet er på 2 timer.
  • Vi anretter og serverer på stedet.
  • Vores opsætning kræver ikke adgang til strøm.

Vi glæder os til at servere til dit event.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Mamas Daal

Verificeret

Ny
Mamas Daal
2650 Hvidovre

Kunst og krydderier 

Min Mama er nærende kærlighed uden pauser. En home-maker, som man siger. Og hun elsker sit køkken, sine gryder, sine krydderier. Men mest af alt elsker hun at lave mad til dem hun holder af. Madlavning er et dagligt meditativt ritual uden måleskeer, køkkenvægt eller nedskrevne opskrifter. Hun mestrer simpelthen kunsten og får det til at ligne en leg. Hendes køkken dufter af Østen, og det gør den med god grund. Hendes opskrifter stammer nemlig fra den sydlige del af Asien, nærmere betegnet Punjab, som både har rødder i Indien og Pakistan. Gurkemeje, koriander, spidskommen, rød chili og den famøse garam masala er faste elementer i mange af hendes retter. Og hun passer på sine krydderier som man ville passe på sine smykker. De er altid friske, ofte hjemmeristede og hjemmekværnede og anordnet i fine små glaskrukker i lange rækker. Hver krukke har en lille håndskreven label, som kan hjælpe en med at navigere rundt i hendes spice-labyrinter. Min Mama bruger nemlig hele fem skuffer til at opbevare sine krydderier i, og du kan nemt fortabe dig i aromaerne. 

Det uendelige daalunivers 

Det stopper ikke der. Hvis du åbner det ene hjørneskab i Mamas køkken, ser du en karrussel med hele 18 glaskrukker (ja, jeg har talt dem), som er fyldt med forskellige typer daal i alverdens farver og former. Jeg kalder hylden for daaluniverset. Hvis du tænker, at det er storslået at kunne lave 18 forskellige daalretter, er det mig en glæde at dele med dig, at du kan lave langt flere. Min Mama har nemlig vist mig, at man kan sammensætte daaltyperne. Så står du pludselig med uanede muligheder. Og hvis du også bruger grøntsager, har du noget, der ikke er mindre end et univers.

Billede af Mamas Daal

Ofte stillede spørgsmål

Ændringer og afbestilling