Ny
Foodtrailer·Foodtruck

Tacos Lavet på de Bedste Ingredienser og Kærlighed

I Mexico er vi overbeviste om, at det at lave mad med kærlighed forvandler gode ingredienser til uforglemmelige kulinariske oplevelser. Hos El Patrón værner vi om denne filosofi og sørger for, at hver ret er skabt med den dybeste hengivenhed og autencitet. Det gør vores mad til noget helt særligt.

Praktisk

  • Pr. kuvert inkluderer tre forskellige tacos og hjemmelavede tortilla chips med salsa.
  • Vi ankommer ca. 1 time før spisetid.
Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om El Patrón

Verificeret

Ny
El Patrón
1432 København K

El Patrón, Tacos by Armando, en traditionel mexicansk restaurant, så dagens lys i 2017. Efter en succesfuld pop-up-event i Westmarket på Vesterbro var konceptet klart, og der var ingen tvivl om, at et nyt streetfood-sted, der kunne fejre det mexicanske køkken, skulle åbne.

Westmarket på Vesterbro er nu lukket, men El Patrón åbner snart en ny taquería på Fisketorvet. Husk at holde øje med åbningen.

Diversiteten inden for det mexicanske køkken giver mulighed for at opleve en helt anden verden af farver, konsistenser og smage, hvilket i sig selv er noget unikt.

El Patrón ønsker at præsentere de mere ukendte og ubeskrevne sider af det mexicanske køkken. Fokus er desuden på de helt basale og lækre råvarer såsom økologiske majstortillaer, chokolade-/chilisalsaer, friske grøntsager og økologisk og frilandskød, der smelter på tungen.

Man siger, at for at lave mad, skal man bruge gode ingredienser, og det er sandt, men i Mexico tror vi på, at det at lave mad med kærlighed forvandler gode ingredienser til uforglemmelig mad. Det er præcis, hvad vi gør hos El Patrón.

Visionen er at tilbyde noget, som ingen andre gør - at fusionere moderne opskrifter og gamle opskrifter, hvoraf nogle går tilbage til 1500-tallet. Vores mole poblano-sauce bygger på i hvert fald 200 års tradition, og samtidig er vi inspireret af den nye æra i det mexicanske køkken, som med påvirkning fra Tyrkiet, Libanon, Grækenland, Frankrig og Spanien har udviklet sig til noget helt særligt.

Billede af El Patrón

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Ændringer og afbestilling