Ny
Tuk tuk·Kaffevogn

Kaffedrømme og Kolde Drikke On the Go

Vores kaffevogn er det perfekte valg for at tilføje et ekstra touch af luksus til dit arrangement. Vores erfarne baristaer serverer lækre kaffedrikke, der er lavet med kærlighed og kompetence.

Vores menu byder på en række forskellige kaffedrikke, inklusive Café Latte, Cappuccino, Americano, Flatwhite, Cortado, Espresso og Iskaffe. Derudover har vi også varme drikke som Chai Latte, Te og Varm Chokolade med flødeskum på menuen. Vi tilbyder også forskellige øko mælk som mini, let, sød, laktosefri og havremælk, samt forskellige sirup som vanilje, karamel og hasselnød, så gæsterne kan tilpasse deres drikke efter eget ønske. Book vores kaffevogn til dit næste arrangement og lad os imponere dine gæster med vores kaffe og service.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Nobel Kaffe

Verificeret

Ny
Nobel Kaffe
4470 Svebølle

Nobel Coffee er en familieejet kaffevirksomhed. Som ligger deres sjæl og energi i at skabe en bæredygtig, unik og menneskelig kaffeunivers.

Nobel Kaffe´s rustikke kaffevogne giver rige muligheder for at servere kaffe, lige hvor der er brug for det. Vi har erfaringer med alt fra messer, bryllupper, konferencer, private arrangementer og meget mere. Vil du ikke gå på kompromis med kaffekvaliteten, kan du altid regne med at vi opfylder dine behov. 

Som dansk familieejet virksomhed ligger alle opgaver os meget tæt, og derfor formår vi altid at levere en unik service. Alle vores baristaer har mindst 5 års erfaring.

Du kunne få stor glæde af at booke en kaffevogn hos os, fordi vi serverer den bedste kaffe og leverer den bedste service. Derudover garanterer vi, at du ALTID får kaffe af den højeste kvalitet og smilende baristaer – vi vil jo gerne have, at du får lyst til booke en kaffevogn gennem os en anden gang.

Noget helt andet er, at vi ved, vi er dygtige og har den bedste kaffe på markedet, da vi har en lang portefølje af glade kunder – private såvel som virksomheder. Blandt glade og tilfredse virksomheder, som vi har serveret kaffe for, er IKEA, Royal Copenhagen, Visma, Nilfisk, Frederik Bagger og mange andre.

Vi elsker glade og tilfredse kunder, da det motiverer os til at blive endnu bedre. Derfor vil vi naturligvis også elske at få lov til at servere lækker kaffe for dig og forhåbentligt få endnu en glad og tilfreds kunde.

Hvilke arrangementer kan man få en kaffevogn ud til? 

Vi er et ret fleksibelt firma, som derfor lejer vores kaffevogne ud til alle slags arrangementer.

Du kan blandt andet booke os til:

Privat: Fødselsdag, Bryllup, Havefest, Barnedåb, Konfirmation

Erhverv: Messe, Konference, Butiksåbning, Udsalgsdag, Lagersalg

… Og mange andre arrangementer!

Billede af Nobel Kaffe

Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Ændringer og afbestilling