SøgFind mad og lokaler til fest
Tuk tuk·Kaffevogn

Conrad's Tuk Tuk med Gourmetkaffe og Smilende Betjening

Lej vores Tuk Tuk 'Tulle' kaffevogne til dit næste arrangement. Lækker kvalitetskaffe med smilende og venlig betjening. 'Tulle' er muligheden for at have et sjovt og skævt indslag med til festen. Hun har været til havefester, konfirmationer, Tour De France løb og flere forskellige messer. 

'Tulle' måler i længden 266 cm, bredden 126 cm og i højden 155 cm.

Skal ikke tilsluttes strøm.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Conrads & Coffee

Verificeret

Conrads & Coffee
8800 Viborg

Friskbrygget baristakaffe og lækker kvalitets is fra Kastberg til dit næste arrangement? Så garanterer vi glade gæster! Conrads & Coffee kommer ud til dig med kaffe fra vores mobile kaffebar eller med is fra vores is-cykel.

Vi ønsker i fællesskab, at komme ud og møde nye mennesker og skabe et hyggeligt koncept, som folk vil kunne lide og som giver lysten til at bruge os igen næste gang!

Vi anvender en gourmet-kaffe fra Peter Larsen, Mexico Chiapas Nueva Esparanza, med en blød og rund smag med medium syrlighed og noter af chokolade.

Udover dejlig kaffe, byder vi også på et skønt og velsmagende udvalg af te, chai og varm kakao. Vi kan møde dig, hvor som helst og kan nemt skræddersy vores kaffevogne efter dit behov - hvad enten det er mindre og mere personlige arrangementer som bryllup, konfirmation og fødselsdag eller de større arrangementer som firmaevents og festivaler.

Bag konceptet er jeg, Morten Secher, der sammen med mine sønner driver det. Navnet "Conrad" er opkald efter vores hund, hvor "Coffee" kommer fra... Ja, vores kærlighed til god kvalitetskaffe.

Når du bruger vores koncept, støtter du samtidig et godt formål. En del af overskuddet går nemlig til Landsforeningen for Børn og Forældre, hvor Morten tilbyder gratis og anonym skilsmisserådgivning.

Billede af Conrads & Coffee

Ofte stillede spørgsmål

Ændringer og afbestilling