Grill·Dansk

Luksus Grillarrangement med Ribeye og Hjemmelavede Pølser

Vores menu er skabt til dem, der virkelig værdsætter en god bøf, med højdepunkter såsom vores marmorerede ribeye steak og marinerede nakkekoteletter.

Vi tager det et skridt videre med Carlsens hjemmelavede pølser, garanteret til at pirre dine smagsløg. Tilbehøret bliver lige så indbydende med vores bagekartofler serveret med et rigeligt udvalg af kryddersmør, og gratinerede flødekartofler der er lige så fyldige og tilfredsstillende.

For at balancere de rige, kødfulde retter, byder vi på friske salater: En saftig tomat salat med lækker bøffelmozzarella og en række friske urter, samt en klassisk græsk salat, der får et ekstra spark fra feta, oliven og hvidløg. Vores stenovnsflutes med smør er perfekte til disse retter.

Udskæring er inkluderet i prisen (se længere nede). Så du har tid til at hygge med dine gæster.

Andreas står klar til at hjælpe
Brug for hjælp?Ring på 93 40 60 40

Mine valg

Kommentar til bestilling

Særlige ønsker, spørgsmål osv.

4.8 af 5 på Trustpilot

Gratis afbestilling frem til 7 dage før

Ingen skjulte gebyrer

Om Slagter Carlsen

Verificeret

Slagter Carlsen
9530 Støvring

Slagter Carlsen stammer fra Danmarks ældste slagterslægt, som startede den første butik i Nibe 2. april 1867 af Jens Carlsen som var min forgængers tip tip oldefar og som han også var opkaldt efter men samme gode navn nemlig Jens Carlsen. Butikken i Nibe opnåede at fejre 100 års jubilærum men blevet flyttet til Hjortdalsvej i Støvring og efterfølgende til det nye butikscenter i Grangårdcenteret hvor den har haft til huse de sidste 39 år. Der produceres i dag efter samme historiske traditioner som altid med meget få tilsætningsstoffer - og der lægges derfor stor vægt på friske, lokale varer af bedste kvalitet. Slagter Carlsen har butik i både Støvring og Nørresundby.

Billede af Slagter Carlsen

Ofte stillede spørgsmål

Ændringer og afbestilling