Buffet ud af huset

Søg blandt landets bedste leverandører.

Hvornår?
Hvornår?

Så nemt er det at bestille

1

Søg på postnummer og dato

Se hvilke muligheder der er i dit område—og hvorvidt de er ledige.

2

Se straks alle dine muligheder

Vi har mange muligheder og helt sikkert noget der vil glæde dine gæster.

3

Bestil med det samme

Du betaler 15% i dag og resten 7 dage før dit event.

Oplevelser fra vores glade kunder

Fremragende · 4.8

Seneste 5-stjernede anmeldelser

Se forskellige kategorier af street food til dit event

Buffet til fest

En god buffet er en klassiker til mange fester, hvad end det er en fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller noget helt fjerde.

Med en buffet har du et stort tag-selv-bord, hvor dine gæster selv kan gå op og vælge lige den mad, de har lyst til. En buffet har ofte meget forskelligt mad, og du er derfor også tit sikker på, at der er noget, alle gæster kan lide!

K.A. Catering · Lækker grillbuffet i København og omegn

K.A. Catering · Lækker grillbuffet i København og omegn

·
Se menukort
Andreas Egmose fra Nuento

Jeg sidder klar til at hjælpe dig

Hvad er der i en buffet?

“Buffet” er jo ret bredt, og det er ikke altid lige til at gætte hvad for noget mad, man kan finde i en buffet.

Maden i en buffet kan nemlig variere rigtig meget. Inviterer du f.eks. gæsterne til morgenmad eller frokost, kan du med fordel vælge en brunchbuffet med lune pandekager, ristede pølser, scrambled eggs, croissanter og alt det andet der hører til en god brunch. Du kan også vælge en god frokostbuffet med alt fra sild til fiskefilet og lun leverpostej.

På Nuento kan du selvfølgelig også vælge mellem et hav af buffeter til aftensmaden. Du kan finde en buffet, der passer lige til din smag.

F.eks. kan du hos Gæstgivergaarden Gandrup få en buffet med braiseret svinenakke og langtidsstegt kalveculotte - den sætter gang helt sikkert gang i mundvandet hos dine gæster!

Brammers Menuer tilbyder også en fantastisk gourmetbuffet med oksemørbrad og hvid chokolademousse - perfekt buffet til bryllup.

Hjælp til buffet til fest?

Står du tilbage med nogle spørgsmål om buffet til din fest? Inde på vores forskellige leverandører kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål.

Vi hjælper altid gerne, så du er sikker på at få lige den fest, du drømmer om!

Har du stadig spørgsmål, som du ikke har fået svar på, så er du mere end velkommen til at kontakte os! I tidsrummet 08:00–22:00 på telefon 93 40 60 40. Du kan også sende en mail til os på kontakt@nuento.dk. Vi er klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål!