Brammers Menuer








Andreas Egmose fra Nuento

Har du brug for hjælp til at bestille?

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00

Fleksibelt

Afbestil gratis frem til 7 dage inden dit arrangement.

Tryg bestilling

Godkendes ordren mod forventning ikke, koster det selvfølgelig ikke noget.

Vi hjælper dig

Kan der ikke leveres på din dato, hjælper vi lynhurtigt med at finde et alternativ.

Om Brammers Menuer

Brammers Menuer sætter råvaren i højsædet. Kødet kommer fra dyrevelfærdsgårde og intet fly skal have fløjet længere end inden for europas geænser for at levere frugt og grønt. Det er godt for miljøet, men det er også godt for smagen når råvaren er helt frisk. Samtidig insisterer chefkok Jeanne Brammer på at holde sig inden for årstiden.

Og så skal maden selvfølgelig være lavet helt fra bunden. Med kærlighed i hver eneste komponent. Fra brød til dressinger og puréer. Uden det behøver at blive kompliceret; det simple er ofte det bedste! Særligt når der er brugt de allerbedste råvarer. Det er uanset om der er tale om klassiske tarteletter med høns i asparges - hvor smagen sender dig direkte tilbage til barndommen - eller Baerii Caviar på hjemmelavede blinis med rørt creme fraiche, hvor én råvare bærer hele retten.