Foodtruck til fest

Er du ved at planlægge fest eller større arrangement? Så er foodtruck et populært valg.

Foto · NorSoe Food

Hvor vil du bestille til?

Aarhus Sweet Food: Crepes, Brændte Mandler & Kaffe

Aarhus Sweet Food: Crepes, Brændte Mandler & Kaffe

Foodtruck · Kaffe · Europæisk
4
Aekvatorkaffe

Aekvatorkaffe

Kaffe · Foodtruck
4.8
Billy's Foodtruck

Billy's Foodtruck

Foodtruck · Burger · Sandwich · Asiatisk
4.1
Byens Pølsevogn

Byens Pølsevogn

Foodtruck · Dansk
4.7
Café Lara

Café Lara

Europæisk · Kaffe · Foodtruck
4.9
Conrads & Coffee - Kaffe og Isbar

Conrads & Coffee - Kaffe og Isbar

Kaffe · Is & Dessert · Foodtruck
4.6
Den Muntre Gris

Den Muntre Gris

Burger · Foodtruck · Dansk
5
Flame Burger Foodtruck

Flame Burger Foodtruck

Foodtruck · Burger
4.8
Is og Kaffe by Hardis & Schmidt

Is og Kaffe by Hardis & Schmidt

Foodtruck · Is & Dessert · Kaffe
5
Kaffeskuden

Kaffeskuden

Foodtruck · Kaffe · Is & Dessert
5
Kokkefrøens Foodtruck

Kokkefrøens Foodtruck

Foodtruck · Burger · Sandwich · Mexicansk
5
Lille Ma's

Lille Ma's

Foodtruck · Burger
5
Los Gringos Locos Foodtruck

Los Gringos Locos Foodtruck

Foodtruck · Mexicansk
4.6
NorSoe Food

NorSoe Food

Foodtruck · Amerikansk
4.4
Okkels Is

Okkels Is

Is & Dessert · Foodtruck
4.6
Tutten

Tutten

Foodtruck · Kaffe · Is & Dessert
4.6

Bestil en foodtruck til din fest

At få en foodtruck ud til dit næste arrangement er et festligt indslag i sig selv og spreder en hyggelig og nærværende stemning blandt gæsterne.

Lej en foodtruck til fest på Nuento. Her finder du mange forskellige foodtrucks, som kan pifte din fest op – hvad end det er saftige burgere, en mobil kaffebar, en hyggelig isvogn eller noget helt fjerde.

Vores udvalg af vogne er stort og du finder forskellige vogne i hele landet uanset om du skal bruge den til en fest i København, Aarhus, Odense, Aalborg eller et helt andet sted i landet.

Los Gringos Locos Foodtruck · Mexikansk foodtruck i København og omegn

Los Gringos Locos Foodtruck · Mexikansk foodtruck i København og omegn

· Se menukort
Andreas Egmose fra Nuento

Jeg sidder klar til at hjælpe dig

93 40 60 40Skriv til mig

Hvorfor er en foodtruck en god idé?

Amerikanernes populære “food truck” har efterhånden vundet danskernes hjerte. De kære foodtrucks (eller madvogne) er i løbet af de seneste år eksploderet i popularitet, og flere og flere efterspørger dem til både privatfester og firmaarrangementer. Men hvad er det lige, der gør, at det er så fedt? Og det er faktisk lidt svært at beskrive. Det hele handler nemlig om den stemning, den er med til at skabe blandt festens gæster!

Forestil dig at vognen triller på plads, åbner lågerne og duften af f.eks. friskbrygget kaffe spreder sig blandt gæsterne. Gæsterne kigger nysgerrigt på foodtrucken, og den hyggelige summen af gæsternes småsnak begynder at fylde i selskabet, mens de henter en lækker forfriskning ved vognen.

Har du prøvet det før, så ved du lige præcis, hvad vi mener. Det er den fedeste følelse og stemning!

Kun fantasien sætter grænser!

Foodtrucks kan bruges i alverdens sammenhænge – hvad end du vil byde dine gæster på en kaffe til receptionen, noget lækker mad til middagen, en forfriskende is til dessert eller en saftig burger til natmad.

Ja, du kan jo faktisk lave et helt tivoli eller en food court med forskellig slags mad og lade dine gæster gå på opdagelse blandt et mekka af streetfood!

Med en foodtruck til festen gør du allerede festen mere unik, men hvis dét ikke er nok i sig selv, kan du kombinere det med et unikt festlokale. Så er du garanteret at få en helt uforglemmelig oplevelse, som du og dine gæster helt sikkert ikke vil glemme.

Hvad koster det så?

Ja, ja – nu har vist du godt forstået, at det er fedt at leje en foodtruck, men “alting har jo også en pris” tænker du nok. Selvfølgelig!

Vi kan desværre ikke komme med én pris her på, hvad det ville koste, da det varierer fra afhængig af, hvad du vil have. Skal du bruge en kaffevogn, en isvogn, en burgervogn eller noget helt andet?

Hvilke foodtrucks har Nuento?

På Nuento har vi mange forskellige foodtrucks, som du kan vælge imellem afhængig af hvilken fest, du skal holde. Det store udvalg gør det nemmere for dig at finde lige den vogn og det slags køkken, som du har lyst til at tilbyde dine gæster. Og vi har selvfølgelige vogne fordelt i hele landet, så du forhåbentlig kan finde en uanset, hvor du bor.

Har du spørgsmål om foodtrucks til festen?

Står du tilbage med ubesvarede spørgsmål om vores foodtrucks, er du altid velkommen til at kontakte os! Vi hjælper gerne både med de mere praktiske spørgsmål, men vi kommer også gerne med bud på, hvad der ville komplimentere din fest bedst.

Du kan kontakte os alle hverdage fra kl. 08:00—22:00 på telefon 93 40 60 40. Du kan også skrive en mail til os på kontakt@nuento.dk, så lover vi at vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Find mad ud af huset i hele Danmark

Find mad ud af huset
Nordjylland