Ferieboliger i Aalborg

Bestil Street Food på Fyn

Søg på foodtrucks, helstegt pattegris, kaffevogne og meget mere på Fyn. Se priser med det samme.

Andreas Egmose fra Nuento

Få hjælp til din bestilling eller modtag et skræddersyet tilbud

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00

Festmad på Fyn

Skal du holde fest på Fyn, og mangler du den perfekte festmenu til dit arrangement? På Nuento kan du finde Street Food til din næste fest på Fyn.

På Nuento kan du finde et stort udvalg af cateringleverandører der kan levere lækker festmad på Fyn, så du kan få lige den fest, du drømmer om. Du kan få alt fra foodtrucks og smørrebrød til overdådige buffeter eller helstegt pattegris.

Så hvis du skal holde fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller noget helt andet på Fyn, kan du finde lækker mad til festen og bestille direkte her på Nuento.

Levering af Street Food på Fyn

Når man er i fuld gang med at forberede fest, har man sjældent tid eller overskud til at skulle tænke på alt for mange ting - det gælder også levering af festmaden.

Mange af vores leverandører tilbyder at levere din festmenu direkte til feststedet, så du slipper for at skulle ud at køre efter maden. Du skal blot klikke ind på den leverandør, du ønsker mad fra, så kan du se, hvor de leverer.

Foodtruck på Fyn

En foodtruck til festen er et festligt og hyggeligt indslag, der sætter gang i snakken blandt gæsterne. På Nuento finder du et stort udvalg af foodtrucks der kan komme til din fest på Fyn. Du kan bl.a. få frisk kaffe, lækker is og saftige burgere.

Hjælp til Street Food på Fyn

Har du brug for hjælp til at finde den perfekte festmenu, eller har du bare nogle spørgsmål til vores catering? Du kan altid sende en mail til support@nuento.dk og mellem 09:00-15:30 og 19:00-22:00 kan du ringe til os på +45 93 40 60 40.