Bestil Street Food i København

Søg på foodtrucks, helstegt pattegris, kaffevogne og meget mere i København. Se priser med det samme.

Hvornår?
Hvornår?

Udpluk af virksomheder vi har hjulpet

Salling group logoLego logoNovo Nordisk logoAdidas logo
Fremragende · 4.8
Andreas Egmose fra Nuento

Få hjælp til din bestilling eller modtag et skræddersyet tilbud

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00

Fleksibelt

Afbestil gratis frem til 7 dage inden dit arrangement.

Tryg bestilling

Godkendes ordren mod forventning ikke, koster det selvfølgelig ikke noget.

Vi hjælper dig

Kan der ikke leveres på din dato, hjælper vi lynhurtigt med at finde et alternativ.

Københavns gastronomiske scene har været - og er stadig - i rivende udvikling. Det startede måske med Claus Meyer og Noma. Det nordiske køkken. Og siden da føles det som om, at København har taget adskillige kvantespring på madscenen.

Massevis af Michelin-stjerner og flere førstepladser blandt verdens 100 bedste restauranter i Restaurant Magazine. Bocuse d’Or vinder Rasmus Kofoed.

Hos Nuento finder du god mad til dit event i København

København er efterhånden blevet ét af de allermest eftertragtede steder i verden når man skal spise godt. Og det gælder også, når du skal have maden leveret i privaten - eller et lejet festlokale.

Så uanset om du leder efter gourmet mad til din fest eller et billigere alternativ, hvor du virkelig får smæk for skillingen, så finder du det i København. Og her på siden selvfølgelig.

Det værende sig gourmet, der får Hotel D’Angleterres menu til at ligne mad fra Torvehallerne. Uden at sige noget dårligt om Torvehallerne.

Eller billig mad som giver dig et alternativ til f.eks. Kokken og Jomfruen eller Bilka og Føtex. Med friske råvarer fra lokale leverandører.

Så hvad venter du på? Kig dig omkring og gå på opdagelse i Københavns “velassorterede køkken”, hvor du kan få alt fra italiensk, fransk, ny nordisk, mexicansk, thailandsk, japansk - og til det klassisk danske med buffet, steg, sovs og kartofler!

Har du spørgsmål til Street Food i København?

Du kan kontakte os alle hverdage fra kl. 09:00-15:30 og igen 19:00-22:00 på telefon 93 40 60 40. Du kan også skrive en mail til os på kontakt@nuento.dk, så lover vi at vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!