Ferieboliger i Aalborg

Bestil Street Food på Sjælland

Søg på foodtrucks, helstegt pattegris, kaffevogne og meget mere på Sjælland. Se priser med det samme.

Andreas Egmose fra Nuento

Få hjælp til din bestilling eller modtag et skræddersyet tilbud

93 40 60 40
Telefonen er åben hverdage: 09:00-15:30 og 19:00-22:00 · Weekend: 09:00-22:00

Mad til festen på Sjælland

Om du så er til sushi, mexicansk, helstegt pattegris eller gourmet, så har vi lige den festmenu, du skal bruge til din næste fest på Sjælland.

Nogle af de bedste spisesteder i landet findes på Sjælland, og mad til festen er ingen undtagelse! Vi har fundet nogle af Sjællands bedste cateringleverandører, som er klar til at lave den helt perfekte festmiddag til dit næste arrangement.

God mad er starten på en god fest

Hvis du skal give din fest en god start, er maden et rigtig godt bud! God mad sætter stemningen, og du kan påvirke stemningen i lige den retning, du ønsker alt afhængig af den mad, I skal spise.

Har du fået en foodtruck ud din fest på Sjælland får du en afslappet og festlig stemning - det bliver næsten lidt festivals-agtigt med gæsterne der går op til madvognen og får sig en god kaffe eller måske en saftig burger. Helstegt pattegris, hvor en god øl næsten hører sig til, giver en rigtig familiær og hyggelig stemning blandt gæsterne.

Find lige den menu der skal bidrage til stemningen til din næste fest her på Nuento.

Hjælp til Street Food på Sjælland

Står du tilbage med nogle spørgsmål, du ikke kan finde svar på? Du er altid velkommen til at kontakte os - vi står på spring for at hjælpe dig med at holde den bedste fest og med at finde den helt rigtige menu til dit næste arrangement.

I tidsrummet 08:00 - 22:00 kan du ringe til os på +45 93 40 60 40. Du kan også sende en mail til kontakt@nuento.dk - vi er hurtige på tasterne og svarer dig hurtigst muligt!